Gealan kozijnen

Gealan staat al jaren bekend als een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige raam- en deursystemen. Sinds de oprichting in 1921, heeft Gealan een lange weg afgelegd. Van een kleine lokale fabrikant tot een wereldwijde speler, zijn ze altijd toegewijd aan het leveren van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten. De producten bieden niet alleen uitstekende thermische isolatie en duurzaamheid, maar zijn ook zeer aantrekkelijk en aanpasbaar aan elke woonstijl. Valentinov kozijnen is officieel fabrikant van Gealan kozijnen.

Materialen en productieproces van Gealan kozijnen

Wij gebruiken alleen de beste materialen en de nieuwste productietechnologieën om onze PVC raam- en deursystemen te vervaardigen. Dit zorgt ervoor dat onze producten niet alleen sterk en duurzaam zijn, maar ook voldoen aan de hoogste industriestandaarden.

Ons uitgebreide productassortiment omvat verschillende soorten raam- en deursystemen, evenals aanvullende producten en diensten. Of u nu op zoek bent naar traditionele of moderne ontwerpen, bij Gealan vindt u altijd een oplossing die aan uw behoeften voldoet om uw kozijnen te vervangen.

Gealan Raamsystemen

De raamsystemen van Gealan staan bekend om hun degelijkheid, goede isolerende werking, en slijtvaste eigenschappen. Een kozijn gaat jaren mee en behoeft vrijwel geen tot weinig onderhoud. Het profiel heeft een goede thermische isolatie wat betekent dat je zelfs in het profiel je de keuze hebt om deze te isoleren. Ze zijn daarnaast eenvoudig te onderhouden en verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen en kleuren.

Naast raamsystemen, heeft Gealan ook eenruim assortiment in deursystemen en andere producten voor verschillende toepassingen. De deuren zijn robuust, veilig en ontworpen om perfect aan te sluiten bij de raamsystemen. Bij Gealan zijn ze constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe en verbeterde producten.

Voordelen van Gealan Producten

Kiezen voor Gealan betekent kiezen voor kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Onze producten bieden talloze voordelen, van verbeterde energie-efficiëntie en verhoogde woningwaarde tot een breed scala aan designopties.

De PVC raam- en deursystemen zijn ontworpen om lang mee te gaan en bij te dragen aan de duurzaamheid van uw woning. De producten zijn zodanig ontworpen om de warmte binnen te houden tijdens de winter en buiten tijdens de zomer, wat resulteert in lagere energierekeningen en een comfortabelere woning. Bij Valentinov kozijnen maken we elk kozijn in onze eigen fabriek en zorgen we ervoor dat er na akkoord van de offerte de bestelling al binnen enkele weken geleverd wordt.

S9000

Modern wonen draait om luxe, levensstijl en geavanceerde technologie. Op het gebied van raamkozijnen en deursystemen presenteert GEALAN u met trots het innovatieve S 9000 NL systeem. Dit moderne en vooruitstrevende kozijnsysteem is uitgerust met een drievoudig afdichtingssysteem over de gehele lengte en is specifiek ontwikkeld om aan de unieke behoeften en vereisten van de Nederlandse markt te voldoen, terwijl het tevens voldoet aan alle esthetische standaarden. Dankzij het drievoudige afdichtingssysteem, en met name de innovatieve flexibele middenafdichting, bereikt het S 9000 NL systeem topwaarden op het vlak van thermische isolatie en bescherming tegen wind en water. Dit systeem is perfect geschikt voor raamkozijnen, deuren en hefschuifdeuren op het allerhoogste niveau.

Het GEALAN-KUBUS® systeem

Het GEALAN-KUBUS® systeem staat voor een frisse benadering van vormgeving in kunststofraamarchitectuur. Door de nadruk op grote glasvlakken wordt er meer licht en transparantie geboden, wat nieuwe ontwerpmogelijkheden creëert. Binnenin zorgt een vlakke afwerking zonder opvallende naden voor een strakke uitstraling, terwijl de rechthoekige overlap aan de buitenzijde bijdraagt aan een harmonieus totaalbeeld.

Het systeem kent een standaardafmeting van 100 mm, zowel voor de combinatie van kozijn en vleugel als voor de stolp. Dit resulteert in een uniforme aanzichtbreedte voor zowel de stolp als de zijdelingse kozijndelen, wat zorgt voor een symmetrische en esthetische uitstraling.