Valentinov maakt het.

Met Valentinov kozijnen krijg je zoveel meer dan alleen prachtige ramen, (terras)deuren, voordeuren en hefschuifpuien. We gaan verder dan het ontwerpen en vervaardigen van kwaliteitsproducten die je verwachtingen overtreffen. Naast de productie van Gealan® kunststof kozijnen kun je ook kiezen voor volledig ontzorgen van je project door onze eigen montagedienst.

Wij werken uitsluitend met kwaliteit.

Kozijnen voor elke gevel.

Valentinov maatwerk kunststof kozijnen is een groeiende organisatie in een dynamische branche. Wij zijn gespecialiseerd in het fabriceren van kunststof kozijnen, gevelbekleding, schuifpuien en deuren. Dat doen we in onze kleinschalige fabriek met showroom in Raamsdonksveer.

Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteitsproducten van Gealan® en Etem® welke vakkundig worden geplaatst door ons eigen, zeer ervaren montageteam. Ons motto: wij maken het passend.

Nieuwe kozijnen,
met energiesubsidie.

Met de hoge energieprijzen is het aantrekkelijk om nu je huis te verduurzamen. Met een goed geïsoleerd huis verbruik je minder energie, waardoor je energierekening omlaag gaat, jouw woning krijgt een beter energielabel én het is ook nog eens veel comfortabeler, win-win-win-win dus!

  • Je bespaart na plaatsing direct op je energierekening.

  • Jouw woning krijgt een beter energielabel én wordt meer waard.

  • Verhoogt direct jouw wooncomfort en is nog onderhoudsvriendelijk ook.

  • Vanaf 2023 ook subsidie voor één isolatiemaatregel zoals HR++ glas

De exacte subsidiebedragen en voorwaarden bij één, twee (of meer) maatregelen vind je op de rijksoverheid website van de isolatiemaatregelen.